Как да поръчам

1. Директна онлайн поръчка

За да направите поръчка чрез онлайн формата на магазин belotex-online.com не е нужно да се регистрирате като потребител. Без регистрация, може да разглеждате стоките, да натрупвате стоки в “количката”, но за да съставите и потвърдите поръчката е нужно да въведете вашите данни. Препоръчително е да въведете данните на кирилица, за да се избегнат неточности.Когато завършите поръчката, на e-mail адреса, който сте посочили ще бъде изпратено писмо с  данните на поръчката.

2. Онлайн поръчка чрез регистрация

Поръчка от онлайн магазина на belotex-online.com може да направите и чрез регистрация като потребител. В такъв случай, при потвърждаване на поръчката няма да е необходимо да въвеждате Вашите данни, а те ще се зареждат автоматично.Регистрацията Ви дава възможност  по всяко време да имате подробна информация за вашите поръчки.

Начини на плащане


1. Наложен платеж
 (плащане на куриера при доставка)

Плащането се осъществява посредством куриера в брой при получаване на стоките. След завършване на поръчката сайта генерира проформа фактура и изпраща потвърждение на посочения от Вас e-mail адрес. Дължимата сума включва цената на артикулите плюс таксата за доставка – и двете са описани в проформа фактурата.


2. Банков превод
При желание от Ваша страна можете да заплатите  поръчката и доставката по банков път .При генериране на поръчката в модул „доставки” трябва да дадете отметка „НЕ” на наложен платеж . При потвърждаване  на поръчката ще видите необходимите данни за банковия превод. Сайта ще генерира проформа фактура и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас e-mail адрес. Дължимата сума включва цената на артикулите плюс таксата за доставка – и двете са описани в проформа фактурата. Изпълнението на поръчката започва след като плащането постъпи по банковата сметка.

Доставкa

Поръчаните стоки се доставят в България , на посочения от клиента адрес в срок до 4 работни дни от постъпване на поръчката.
Поръчките се обработват до 17.30 ч. от понеделник до петък. Поръчки след 17.30 ч. се обработват на следващия работен ден.

Приятно пазаруване в магазин www.belotex-online.com!